Despre Noi

Rezumatul companiei

OfertePC: Cumpărături si oferte componente calculatoare

OfertePC este un magazin online care ofera cele mai noi produse din domeniul calculatoare, laptop, telefone si accesorii în domeniul tehnologiei din Romania.  Magazinul a fost Fondatăîn 2020, compania oferă utilizatori o selecție cuprinzătoare a celor mai noi produse electronice de consum, componente pc, imprimante, telefoane, monitoare, surse de alimentare, procesoare, memorii ram, placi video, placi de baza, medii de stocare, etc. OfertePC va ofera  una dintre cele mai buneoferte de pret pentru cumpărături online, noi iti oferim cele mai noi oferte si câștigi în mod regulat, gasind cele mai bune oferte de pret de la magazinele mari din Romania.

Filozofia noastră

OfertePC oferă prețuri competitive pentru selecția sa de produse de neegalat, cu un angajament ferm pentru îndeplinirea comenzilor la timp. Împuternicim clienții să ia cele mai bune decizii de cumpărare oferind informații detaliate despre produse, recenzii, opinii ale experților, tutoriale despre produs și posibilitatea de a face rețea cu alți membri ai comunității OfertePC. Satisfacția clienților este principala prioritate a noastra, obținută prin furnizarea de servicii superioare cu filozofia noastră permanentă de a pune clientul pe primul loc.

Misiunea noastra

Misiunea noastra

Sa va oferim cele mai bune preturi pentru cele mai bune componente pc, telefoane si alte electronice la preturi competitive.

Categorii Produse

  • Componente calculatoare
  • Monitoare si periferice
  • Telefoane
  • Laptopuri

Experienta noastra

Componente PC - 80%
Monitoare- 74%
Periferice - 70%
Telefoane - 65%
X